Što je Ping i pinganje web stranice?

Web lokacije za prijavu pinga omogućuju korisnicima da svoje blogove, web stranice i povratne veze prijave tražilicama i direktorijima jednostavnim unosom URL-ova i povezanih ključnih riječi. Zatim ove web stranice za prijavu pinga obavještavaju sve glavne tražilice i direktorije o vašem novom sadržaju i povratnim vezama. Ovo poboljšava vaše SEO i SERP ljestvice i povećava organski promet koji dolazi na vaše web mjesto.

Web lokacije za prijavu pinga izuzetno su popularne zbog svoje sposobnosti da blogove, URL-ove i povratne poveznice indeksiraju glavne tražilice (poput Googlea, Binga, Yahooa, Yandexa) i RSS direktorija u kratkom roku. Podnošenje Ping-a brza je i jednostavna metoda za pronalaženje vaših blogova, web stranica i povratnih veza putem pretraživača, direktorija web mjesta, web mjesta vijesti, agregatora, web mjesta feeda i mnogih drugih.

Prednosti besplatnih web lokacija za prijavu pinga

Kako se koriste web stranice za prijavu Ping-a?

Web lokacije za prijavu pinga štede vrijeme na koji vaše blogove, web stranice i povratne veze indeksiraju stotine tražilica i direktorija. Kad god objavite novi sadržaj na svom blogu ili otkrijete povratnu vezu, morate koristiti web stranice za prijavu pinga da biste ga indeksirali i poboljšali svoje SEO ljestvice.